Feel Alive! - Groepslessenaanbod
Feel Alive! - Al 10 jaar specialist

We bieden een uitgebreid aanbod aan groepslessen. Lees hieronder meer over elk lesprogramma. 
Interesse? Bel of mail ons voor een gratis proefles!

Met meer dan 40 groepslessen per week en ruim 10 verschillende programma's 
is er altijd wel een les te vinden die bij je past!

 
Pole Fitness
Pole Fitness
Een uitdagende workout speciaal voor dames. Door de verschillende technieken in de paal bouw je snel kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen op. (Alleen als cursus (basis) of plusabonnement).
CXworx
CXworx
Een korte, maar pittige training van 30 minuten waarbij je met name de rompspieren sterker maakt. Buik, billen en rug komen het meeste aan bod in deze krachtige workout.
Circuit
Circuit
Deze 30 minuten training maak je zelf zo intensief als je wilt. Volg het circuit van 8 verschillende functionele oefeningen en voer elke oefening 1 minuut uit op je eigen tempo. De oefeningen zijn gericht op zowel kracht als conditie.
BodyStep & Free style step
BodyStep & Free style step
Tijdens een steples werk je aan conditie en strakke benen en billen. Bij BodyStep is de choreografie iets eenvoudiger en wordt deze vaker herhaald, de nadruk ligt op conditie. Bij free step zijn de pasjes uitdagender en ligt de nadruk op de choreografie.
Sh'bam
Sh'bam
Houd je van dansen? Dan is deze les echt wat voor jou! De pasjes zijn eenvoudig en goed te volgen voor elk niveau. Dit is een echte fun workout! Maak je klaar voor een feestje en let's dance sh'bam!
Bodyshape en BBB
Bodyshape en BBB
Een les waarbij de nadruk altijd ligt op het spieruithoudingsvermogen van benen, buik en billen. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen zoals gewichtjes, step, gymballen of elastische banden.
BodyCombat
BodyCombat
Een stoere en pittige workout met elementen uit o.a. karate, (kick)boksen, teakwondo en muay-thai. Release your inner warrior and fight yourself fit!
BodyPump
BodyPump
De beste les om snel sterk en fit te worden Tijdens deze workout maak je voornamelijk gebruik van een barbell met schijven en losse gewichten. Iedereen bepaalt zijn eigen intensiteit en gewichtskeuze. Dit maakt de les ook ideaal voor starters!
BodyBalance
BodyBalance
Onze yoga lessen zijn een mix van oefeningen uit Tai-Chi, poweryoga, pilates en balans en stretch oefeningen. Een heerlijke les waarin je zowel je spieren verstevigt, je balans verbetert en leniger wordt.
Indoor Cycling / Spinning
Indoor Cycling / Spinning
Tijdens deze indoor fiets workout werk je razendsnel aan een goede conditie. Toch is de les ook heel goed te volgen voor starters, je bepaalt zelf de weerstand van de fiets en kunt op je eigen tempo meedoen.