Feel Alive! - Nieuws
Feel Alive! - Al 10 jaar specialist

Feel Alive wordt Snap Fitness!
We zijn er lange tijd mee bezig geweest, maar nu is het definitief en mogen we het grote nieuws eindelijk bekendmaken:

Wij gaan verhuizen!

Eind juni sluiten wij na ruim 12 jaar op de Stadionbaan in Heerlen onze deuren en openen we onze gloednieuwe  club in Landgraaf aan de Hoogstraat 152-154, (winkelcentrum Op de Kamp) om ze vervolgens nooit meer dicht te doen!

We openen in Landgraaf een moderne club, met een zeer uitgebreide fitnessruimte, lounge ruimte, eigen douches en toiletten en natuurlijk ook onze geweldige live groepslessen!
 
We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking die we zijn aangegaan met Snap Fitness. Dat betekent dat onze nieuwe club in Landgraaf:
 
 
- 365 dagen per jaar geopend is, 24 uur per dag en 7 dagen per week!

- Er net zoals nu op elke doordeweekse dag van 9-12 uur en 16-21 uur begeleiding aanwezig is en in de weekenden van 9-12 uur.

-Je kunt trainen in de nieuwste, meest moderne fitnessruimte, die flink wordt uitgebreid met o.a. een functionele trainingszone en ook wordt aangevuld met plate loaded apparatuur

-Uiteraard kun je blijven genieten van onze geweldige live groepslessen zoals je dat van ons gewend bent. Onze nieuwe zaal is bovendien voorzien van airconditioning en een beeldscherm, zodat je buiten de live lessen op elk moment van de dag ook gebruik kunt maken van het virtuele lesaanbod.

-onze nieuwe club is van alle moderne gemakken voorzien: airco, camerabewaking, moderne doucheruimten en toiletten, lockers en tv’s

-Er zal een fysiotherapeut fulltime aanwezig zijn in onze club

-Evenals een nauwe samenwerking met verschillende personal trainers


Kijk voor meer informatie ook alvast op www.snapfitness.nl/landgraafKom kennismaken!

We kunnen niet wachten om jullie kennis te laten maken met onze nieuwe formule, we staan te popelen om van start te gaan! Uiteraard verhuist ons complete team van medewerkers met ons mee! Ook zij kunnen niet wachten om jullie in onze nieuwe club te verwelkomen!

We hopen eind mei / aanvang juni een groot deel van de verbouwing klaar te hebben, zodat jullie alvast een kijkje kunnen komen nemen.

Voor onze huidige leden geldt er uiteraard een voordelig overstap aanbod, lees daarover alles in onze nieuwsbrief (in de club of in je mailbox, heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? 

Klik op de afbeelding voor de online versie:

Vanaf 01 juli vindt je ons  op deze locatie:

Hoogstraat 152 - 154, Landgraaf

 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.