Feel Alive! - Pole Fitness
Feel Alive! - Al 10 jaar specialist

PoleFitness is een complete en originele workout, speciaal voor vrouwen. Tijdens de workout train je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en flexibiliteit. 

Je leert tijdens de lessen verschillende draai- en klimtechnieken en poses. Tijdens een les werkt iedereen op haar eigen tempo en op haar eigen niveau. Daarnaast vinden er ook regelmatig basis cursussen plaats voor deelnemers die willen starten met polefitness en nog geen ervaring hebben.
 
Je verlegt elke les weer je grenzen waardoor je aan het einde van de les niet kunt wachten tot de volgende les waarin je weer nieuwe uitdagingen leert!
 


Starten met PoleFitness / basiscursussen:

Tijdens de basiscursus leer je in enkele lessen alle basistechnieken en bouw je kracht, lenigheid en conditie op om daarna eenvoudig te kunnen doorstromen in de reguliere lessen. 

De basiscursus is geschikt voor dames die nog geen ervaring hebben met Polefitness. Na enkele lessen kun je bijvoorbeeld al eenvoudige draaien, zelfstandig ondersteboven hangen, klimmen en zitten in de paal.

De basiscursussen vinden plaats op:
     -  maandag om 19.30 uur 
     -  dinsdag om 20.30 uur
   
 
Basiscursussen 2018:

Proefles (GRATIS) op:
Zaterdag 20 oktober om 10.30 uur

Basiscursus (5 weken) start op:
- Maandag 19 nov. om 19.30 uur (bij voldoende aanmelding)
- Dinsdag 20 nov. om 20.30 uur (bij voldoende aanmelding)


De kosten van de 5 weken basiscursus bedragen € 49,00. Inschrijven kan door een email te sturen naar:  info@feelalive.nl of bel naar Suzan GSM 06- 51030034 of Nicole GSM 06-48762177.

 
Workshops
Wil je een gezellige workshop organiseren met je vriendinnen? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de lol? Dat kan! We verzorgen workshops van 1,5 uur. Minimale deelname aantal is 6 personen, maximaal 16. De kosten per persoon, inclusief een (sport)drankje bedragen € 17,90.

Informeer of reserveer direct via email of bel met Nicole of SuzanAlgemene informatie:


Wat heb je nodig? Zorg voor sportkleding waarin je je goed kunt bewegen. Een korte broek mag, maar is nog niet noodzakelijk, het is wel handig als je een broek draagt die je in ieder geval tot boven je knie kunt oprollen indien nodig. Je mag meedoen op sportschoenen of op blote voeten. Ook is het handig om een mouwloos shirt te dragen (topje).

Ringen en andere sieraden zijn tijdens de les uitdrukkelijk niet toegestaan! Dit om blessures en beschadigingen in de paal te voorkomen.

Gebruik voor de les géén handcreme of bodylotion. Dit maakt het werken in de paal erg moeilijk, voor jezelf, maar ook voor je medecursisten! Hierdoor wordt de paal te glad.

Meer info of direct aanmelden? Bel of mail ons:
info@feelalive.nl of M 06-48762177 (Nicole) of M 06-51030034 (Suzan)
Hoe ziet een les er uit?
 
Tijdens de reguliere lessen trainen de verschillende niveau's door elkaar, iedereen traint op haar eigen tempo en leert nieuwe technieken die aansluiten bij het eigen niveau. 

Er kunnen maximaal 10 dames per les deelnemen. Er zijn drie palen beschikbaar. 

De lestijden zijn:
     
     - Dinsdag om 19.30 uur
     - Donderdag om 19.00 uur en om 20.30 uur
    Ook iets voor jou?

Twijfel je nog of polefitness bij je past? Volg dan eerst een proefles! 


   Kun je niet wachten tot er een nieuwe cursus start? 
Bel of mail ons even, soms is er nog plaats in een lopende cursus 
en kun je eerder instromen.

  Eenmalig een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een verjaardag, familie- of vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest? Vanaf 8 deelnemers is het mogelijk om een besloten workshop te organiseren!
Neem contact met ons op voor meer informatie.