Feel Alive! - Home
Feel Alive! - Al 10 jaar specialist
                              Welkom bij Feel Alive !

Bij Feel Alive is iedereen welkom! Jong en oud, fit of (nog) niet zo fit.... door onze kleinschalige opzet en de persoonlijke aandacht van onze instructeurs voelt je je bij ons al snel thuis!       

Je kunt bij ons zelfstandig trainen, in je eigen tempo, in de fitness ruimte. Of maak gebruik van ons uitgebreide aanbod aan verschillende groepsprogramma's. Er is voor iedereen wel een les of programma te vinden dat bij je past.

Wil je afvallen, kracht opbouwen of aan je conditie werken? Wij helpen je graag op weg!

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze club waarbij je kennis met ons kunt maken en we al je vragen kunnen beantwoorden.

CAVEMAN RUN - ICE edition
Starttijd 11.40 uur "FROZEN"

Op 15 september is het weer zover! Voor de laatste keer doen wij als team Feel Alive mee aan de Caveman run. Natuurlijk blijven we erbij de komende jaren, maar dan met een nieuw Snap Fitness team!

Wil jij nog één keer mee rennen met team Feel Alive? Meld je dan snel aan! Klik hier voor alle informatie en het inschrijfformulier. Inschrijven in de club, vóór 31 augustus 2018Wij gaan verhuizen!

Heb je onze nieuwsbrief al gelezen? 
Klik hier voor de online versie

Medio september 2018 gaan wij verder onder de naam Snap Fitness, en openen we onze nieuwe locatie aan de Hoogstraat 106 in Landgraaf. Lees er alles over op onze nieuwspagina.
Feel Alive Openingstijden 
Zomer 2018:


    maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 17.00 - 22.00 uur

 Zondag van 9.00 - 12.30 uur

Onze leden reserveren hieronder snel en gemakkelijk hun deelname 
aan onze groepslessen:

Nog geen lid? 
Mail, app of bel ons en wij reserveren voor jou een plekje voor een gratis proefles!